Hartverwarmend Arrangement

Een hartverwarmend arrangement. De vakbekwame gastvrije bediening serveert u in sfeervolle omgeving uw diner, bij mooi weer zelfs buiten.

In de tijd van de beide broers Willinge Prins (eerste helft twintigste eeuw) woonden er in de villa’s Lunia (vanaf 1895) en Vredewoud ook een paar dienstmeiden. Dat was toen heel gebruikelijk. De dienstmeiden, die vaak al begonnen rond hun dertiende, hadden een eigen kamertje. U bevindt zich nu in een dienstmeidenkamertje.
De kamers zijn anno 2014 samengetrokken voor meer ruimte en voorzien van modern gemak als wifi, flatscreen, nieuwe bedden 2,10 m en koffie/thee faciliteiten. Echter de sfeer is bewaard gebleven.

Lunia is in 2014 gekozen tot beste landelijk hotel. Onze huiselijke, persoonlijke ontvangst en moderne comfort op de prachtig gelegen kamers hebben hier voornamelijk aan bijgedragen. In onze binnentuin bevinden zich nog een sauna en whirlpool welke voor hotelgasten gratis te gebruiken is.

Het hartverwarmend arrangement sluit hier op aan. De vakbekwame gastvrije bediening serveert u in sfeervolle omgeving uw diner, bij mooi weer zelfs buiten.

Ook de zakelijke markt heeft Lunia ontdekt. Zeker wanneer u de grote keten-hotels probeert te vermijden, is Lunia een welkome afwisseling. Centraal gelegen voor de drie noordelijke provincien is Lunia een goede start om na een uitgebreid ontbijt de weg naar uw afspraak te vervolgen. Leeuwarden 35 min, Groningen, 50 min, Heerenveen 15 min, en allemaal filevrij te bereiken!

Hartverwarmend Arrangement

2 x overnachting, incl. ontbijt en 2x 3-gangen diner;

Villakamer € 127,00 per persoon
Luxe kamer € 137,00 per persoon


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.