B&B Claercamp

Geniet van de rust en ruimte bij B&B Claercamp. Bezoek het Klooster Claercamp museum en ga op stap in de omgeving, er is genoeg te doen!

Dit arrangement van B&B Claercamp bestaat uit een verblijf van 2 nachten voor 2 personen met privé badkamer. Op de kamer zijn gratis koffie en thee benodigdheden en ’s morgens brengen wij het uitgebreide ontbijt met streekproducten in een mand bij de deur, zodat je in alle rust de dag kan beginnen.

Klooster Claercamp
Op zaterdag of zondagmiddag kan een bezoek gebracht worden aan het museum over de geschiedenis van Klooster Claercamp wat tot 1580 bij ons voor de deur heeft gestaan. In het museum bevinden zich archeologische vondsten, veel documentatie en er is een film. Als attentie krijgt men een “kloostermopkoek”.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.