Aqua Zoo

Aqua Zoo Friesland, het leukste dagje dierentuin!

Wat:
-Pinguins
-Gieren
-Zeeberen
-Flamingo’s
-Zeehonden
-Leguanen
-En nog veel meer……

Echt tussen de dieren staan, dat kan in Aqua Zoo Friesland. Je kunt door de bijzondere verblijven van de dierentuin heel dicht bij de dieren komen. Stap door de poort van het verblijf en sta tussen pinguïns, rondspringende reuzenkangoeroes of wallabies. In het Amazona word je omringd door vrij rond klauterende dwergapen en vliegen exotische vogels rakelings langs je heen. Je kunt ook een kijkje nemen onder de zeespiegel in de nieuwe onderwatertunnel. Je ontmoet hier de zeehondenfamilie en staat letterlijk neus aan neus met deze dieren. Alle dieren in Aqua Zoo Friesland zijn van dichtbij te bewonderen en dit zorgt voor unieke momenten die je niet snel zult vergeten!


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.