Maak kennis met het Nationaal Park De Alde Feanen.

Arrangement Warten laat je kennis maken met Nationaal Park De Alde Feanen tussen Earnewâld (Eernewoude) en Warten. Al fietsend leer je de landelijke kant van het Nationaal Park en haar omgeving kennen, met de kano of motorboot ontdek je vervolgens de schoonheid van dit schitterende natuurgebied vanaf het water.

Arrangement Warten (à € 32,50 per persoon; pontgelden niet inbegrepen)

  • Ontvangst in een café in Earnewâld met 2 x koffie en een stuk oranjekoek
  • Je begeeft je naar Verhuurbedrijf Hollema te Earnewâld, alwaar je een fiets met 3 versnellingen en een fietsroute wordt overhandigd
  • Fietstocht naar Warten (met pont De Oerhaal) Optioneel: bezoek aan museum It Earmhûs en De Greidbuorkerij (à € 3,00 per persoon extra)
  • Lunch in een restaurant in Warten
  • Fietstocht terug naar Earnewâld (nogmaals met pont De Oerhaal)
  • Je levert de fiets in bij Verhuurbedrijf Hollema en maakt daar vandaan nog een kano- of boottocht door natuurgebied De Alde Feanen. Je hebt hierbij de keuze uit een eenpersoons kayak, een tweepersoons kayak, een Canadese kano of een roeiboot met buitenboordmotor. Voor je vertrek word je een vaarroute overhandigd en wordt de te varen route met je doorgenomen
  • Na de kano- of boottocht eindigt het arrangement

« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.