Bêd & Brochje Boppe Fryslân

Ballonvaren boven Friesland en overnachten in een mooie Bed & Breakfast. Zie je het al voor je: voor dag en dauw genieten van een ballonvlucht en ervaren hoe de natuur ontwaakt. Ontbijten in alle rust in een Friese greide (weiland), de zon zien opgaan en de traditionele champagnetoast ondergaan.

Inhoud van het arrangement

– Ontvangst met koffie/thee en fryske sûkerbôle
– 2 overnachtingen + uitgebreid ontbijt bij Logement Safier
– Een ballonvaart verzorgd door Hollandia Ballooning*
– Traditionele champagnetoast
– Een persoonlijk herinneringscertificaat

Of, als je geen vroege vogel bent, voor zonsondergang opstijgen en betoverd worden door de wereld onder je voeten. Afwachten waar de wind je brengt, genieten van het unieke natuurschoon in Friesland… Ballonvaren geeft het gevoel van zweven als een vogel. Dat gevoel blijven vasthouden met een heerlijke overnachting maakt je droom compleet.

Mogelijk vanaf april t/m september.

Desgewenst kun je dit arrangement aanvullen met:
– Huur Safierfiets of huur Safier huissloep.
– Exclusieve ballonvaart, zonder andere passagiers. Voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld om je toekomstige echtegeno(o)t(e) ten huwelijk te vragen.

* Er wordt gevaren vlak na zonsopgang of 2 uur voor zonsondergang afhankelijk van het weer. In overleg met de ballonpiloot wordt het moment gekozen voor de ballonvaart. Mocht onverhoopt het weer niet geschikt zijn voor een ballonvaart tijdens dit arrangement, dan krijgt je een tegoedbon voor een ballonvaart op een ander tijdstip. Lees meer op www.ballonclub.nl

Prijs op basis van 2 personen: € 235,- per persoon.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.