Bike ’n Badder

Dit arrangement is een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. Een geheel verzorgd weekend met een verblijf in een unieke Bed & Breakfast in de buurt van Appelscha aan de rand van de van de landerijen van Haule een prachtig klein boeren dorpje daar vind u B&B en wellness boerderij de Gortershoek uniek in zijn soort!

Bij aankomst op vrijdag kom je direct tot rust. Een heerlijk diner wordt voorbereid en de Hot-tub is al voor je opgewarmd. Op zaterdag na een lekker ontbijt word je bij ons verwacht voor een mountainbike clinic, wij gaan rustig aan opwarmen en vervolgens gaan we in op de rij technieken. Echt bewust leren biken. Tussen de middag zal er een lichte lunch worden verzorgd en daarna gaan we met u de ATB tracks door het prachtige Drents-Friese wold bedwingen. Fietsplezier en genieten even heerlijk het hoofd leeg rijden. Op de namiddag vertrek je weer richting Haule en staat de Hot-Tub alweer voor je klaar. Je kunt je spieren hierin even ontspannen of lekker iets voor jezelf doen. Het diner wordt voor je voorbereid. Na het diner, kan een ieder genieten van zijn welverdiende ontspannings massage.

Een heerlijk rustig, actief en ontspannend weekendje weg een unieke combinatie!

Het arrangement bestaat uit
Ontvangst met diner
Hot-Tub
Lunches
Mountainbike met helm
Gevulde bidon
ATB – clinic
Gids en instructeur
Toertocht door het Drents-Friese Wold
Ontspanningsmassage (30 min p/p)
Slapen in een unieke B&B
Zondags uitchecken tot 16 uur
Heerlijk ontspannen

Van 6-10 personen: € 199,- p.p.
Van 11- 15 personen: €175,- p.p.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.