Een beleving van gerecht tot proefproces

Tussen de Waddenzee en de Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen staat het voormalige gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje. Het arrangement bestaat uit één overnachting , met royaal ontbijt bij B&B Oosterpark, genieten van verfijnde ster-waardige gerechten bij ‘t havenmantsje en ’s avonds met de taxi terug naar de B&B.

2- DAAGS GASTRONOMISCH ARRANGEMENT

Een arrangement voor fijnproevers.

  • 1 x  4-gangen menu inclusief amuses bij restaurant ’t Havenmantsje (excl. consumpties), verzorgd door S.V.H. Meesterkok Marco Poldervaart, Gastvouw Inez Poldervaart en het team
  • 1 x taxi vervoer van restaurant ’t Havenmantsje naar B&B Oosterpark
  • 1 x overnachting in kamer Vlieland of Terschelling
  • 1 x heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren bij B&B Oosterpark

De prijs is € 73,75 per persoon. Op basis van 2 personen per kamer.

U arriveert rond 17.00 uur bij B&B Oosterpark en  checkt-in.  In de vroege avond wandelt u in een halfuur, naar restaurant  ‘t Havenmantsje.  Vanuit de rustige woonwijk bent u in 15 minuten op station Harlingen centraal.  Daarna loopt  u langs een stukje “schaats Elfstedentocht-route “  en  het winkelcentrum of andere bijzonder  straatje.  In de stad zijn overigens ook 2  getijden binnenhaventjes  voor  de pleziervaart en de veerboten naar de waddeneilanden.

Eerbied voor het gerecht. Niet meer en minder.  Aandacht voor het gebied.  Niet alleen culinair, maar ook het wad.  Op deze fantastische locatie, bevoorrecht met een overvloed van bijzondere streekgerechten,  wil restaurant ’t Havenmantsje deze zaken graag met u delen.

S.V.H. Meesterkok Marco Poldervaart werkt in zijn keuken daarom het liefst met produkten uit eigen omgeving. Neem plaats in dit HEERLIJKE restaurant en ervaar het zelf.

Na afloop wordt u met een taxi naar B&B Oosterpark gebracht, waar u van een goede nachtrust zal  gaan genieten. De volgende ochtend wordt er een royaal ontbijt voor U geserveerd. Mogelijk kunt u genieten van de opkomende zon als u de tuin inkijkt en nog  “nageniet”.

Voor € 25,– extra  per persoon per dag  kunt u het 2 daags arrangement verlengen en genieten van wat bijvoorbeeld Harlingen, Terschelling/Vlieland  en Friesland  te bieden  hebben.

U zult nog terug denken aan dit bijzonder culinaire arrangement in Harlingen.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.