Eilandhoppen

Altijd al eens naar de Waddeneilanden gewild? Niet kunnen kiezen tussen Schiermonnikoog en Ameland? Wij hebben de oplossing: Eilandhoppen Waddeneilanden!

Eilandhoppen:
•4 dagen
•Luxe
•Fietsen

Programma
Aankomstdag: Bed and Breakfast BinnenInn en genieten van de ruimte die deze B&B je biedt. ’s Avonds bij mooi weer een zonsondergang aan de Waddenzee!
Dag 2 Ameland: via Holwerd (7 km) met de boot over en het mooie eiland met de fiets verkennen. ’s Avonds lekker weer ‘thuis’ in het vertrouwde mooie BinnenInn.
Dag 3 ‘Schier ‘ zoals de mensen hier met een troetelnaampje zeggen: Vanuit Lauwersoog (7 km) met de veerdienst over naar dit fantastische ‘eiland van de monniken! ‘ voor een dagtrip Waddeneiland.
Dag 4 Bijkomen en uitslapen in de Kingsize bedden van BinnenInn om daar te bedenken welk eiland nou eigenlijk het mooist was!

3 Nachten bij BinnenInn voor de prijs van 125 euro per persoon
(excl boottochten; ong. 12,50 p.p per retour)


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.