Elfsteden Sloepentocht vanuit Sneek

Met 2 tot 4 personen prachtig varen met een Kampeersloep langs (een deel van) de Friese Elfsteden. In het Fries Paspoort kunt u de Elfstedenstempels halen bij VVV’s, hotels of brugwachters. Door de lage doorvaarthoogte kunt u bijna overal komen.

U vertrekt vanaf het Recreatiecentrum Sneek en vaart totaal ongeveer 240 km, dat is zo’n  5-6 uur per dag. Overnachten kan in de havens in de stadjes of dorpen onderweg of in de vrije natuur aan een (w-)eiland.

Onze  sloepen hebben een comfortabel 2 persoonsbed. Toilet, kooktoestel en koelkast zijn aan boord evenals alle vaar-en routekaarten.
Bij de afvaart krijgt u persoonlijke vaarinstructie, zodat ook beginnende watersporters prima kunnen opstappen. Een vaarbewijs is niet nodig.

Wij verwennen u met een mand Friese producten om mee te nemen, waarin natuurlijk de Beerenburg, het suikerbrood en de Friese worst niet ontbreken. Linnengoed en dekbedden liggen al aan boord voor u klaar. 
Het is mogelijk om  vouwfietsen mee te huren.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.