Elfstedenarrangement 1A kort

5-daagse Elfsteden Tour op de fiets van hotel naar hotel met bagageservice. Prijs per persoon: € 475,00

  • voor fietsers die niet met bagage willen zeulen
    • tocht van het ene bijzondere hotel naar het andere
    • logies + ontbijt + diners
    • afstand per dag: 60 – 85 km.
    • 4 fietsdagen

Bij veel Elfstedentochten speelt tempo een grote rol.
Gestress en gejakker met de blik op oneindig.Voor een bezoek aan de bezienswaardigheden op de route is nauwelijks of geen tijd, ook niet voor een siësta op de zeedijk. Voor wie in alle rust wil genieten van de verfijnde Friese keuken, de bekende en minder bekende cultuurschatten en het gevarieerde landschap heeft het bureau voor toerisme Friesland Holland in Wolvega een nieuw, bijzonder Elfsteden fietsarrangement met bagagetransportservice ontwikkeld. Uitgangspunt was kwaliteit en originaliteit van start tot finish.

Uniek in meerdere opzichten
Tijdens de fietstocht van zo’n 250 km krijgt u iedere dag de tijd te genieten van de mooiste plekjes in het Friese landschap en een bezoek te brengen aan cultuur-historische bezienswaardigheden waar u eigenlijk niet omheen kunt. Ook bijzonder omdat u onderweg slaapt in hotels met de sfeer van weleer, moderne hotelbedrijven en in authentieke logeerboerderijen met kamers op hotel-niveau. Waar u ook bent, u krijgt altijd originele menu’s voorgeschoteld. U zult iedere dag aangenaam verrast zijn!

Startdag
Hoogseizoen: Naar wens.
Meer informatie over bagageservice kunt u vinden onder  ‘Service’.

Start en finish
Sneek, Koudum of Workum


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.