Fiets arrangement Slachtedyk van B&B Zathe De Spieker

Fietsen over de Slachtedyk, heerlijk eten bij eetcafe Het Wapen van Friesland en vervolgens heerlijk slapen bij B&B Zathe De Spieker.

Het arrangement
•Twee overnachtingen in B&B Zathe De Spieker
•Ontvangst met hapje en drankje
•Twee maal ontbijt in ontbijtkamer
•Huur van twee fietsen
•Twee lunchpakketten
•Fietskaart
•Een drie gangen menu bij Het Wapen van Friesland te Oosterlittens

Zathe De Spieker te Itens is een monumentale Friese boerderij uit 1890. De Zathe herbergt een luxe bed and breakfast waar je verblijft in een ruime gastenkamer met prive badkamer en suite.

Op de dag van aankomst word je ontvangen met een hapje en drankje. ’s Ochtends een lekker vers streekontbijt met huisgemaakte producten en boerderijeitjes. De fietsen staan voor je klaar voor een lekker dagje buiten, met lunchpakketten en fietskaart. Fietsend over de Slachtedyk, rust en ruimte om je heen met in de verte de kerktorentjes van Hilaard, Bozum ….

Op fietsafstand van Zathe De Spieker ligt het gezellige eetcafe Het Wapen van Friesland. Hier kun je op een avond naar keuze genieten van een drie gangen menu.

Fiets Arrangement Slachtedyk: €125,00 p.p. op basis van 2 personen. Toeslag arrangement voor 1-persoon €30,-.
Daarnaast is het mogelijk om het arrangement te boeken met e-bikes, voor €145,- p.p.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.