Fiets- of wandelarrangement ‘Koninklijk wandelen in de Friese Wouden’

Maak kennis met de bossen van Friesland en ontdek Beetsterzwaag en Bakkeveen, vroeger al bekend als ‘fraaie plaatsen’ waar het goed toeven was. Nog steeds ervaart u hier allure en exclusiviteit.

Wandelend en fietsend passeert u landgoederen en adellijke huizen zoals Lyndenstein, Lauswolt en de Slotpleats in Bakkeveen. Naast de pronkzucht van vroeger toont het laagveenmuseum It Damshûs in Nij Beets de rauwe geschiedenis van grote armoede in de tijd van de vervening. Kom fietsen door ruisende bossen, langs statige lanen, geurende heidevelden en het beekdallandschap Koningsdiep. Vooral niet vergeten om op de uitkijktoren te klimmen, voor een prachtig uitzicht op de zandverstuivingen. Natuurlijk hoort een bezoek aan een galerie of een exclusief woonwinkeltje erbij! Wilt u even wat anders? Schaaf dan uw handicap bij op de 18-holes golfbaan!

3-daags fiets of wandelarrangement ‘Koninklijk wandelen in de Friese Wouden’ is incl.

  • 2x overnachting in een Bed & Breakfast
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 1x 3-gangen diner
  • Toegang tot galerie en tropische kas
  • Het boek Koningspad twv € 15,- (toelichting op het gebied en beschrijvingen van 8 wandel- en fietsroutes)
  • Mogelijkheid tot historische rondleiding

Boek dit arrangement bij:

De beursarrangementen die in de beurskrant en op deze website staan, zijn op basis van 2 personen en een 2-persoonskamer. Arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid. De genoemde prijzen zijn per persoon tenzij anders aangegeven in het arrangement. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting tenzij anders aangegeven. Alle arrangementen uit de beurskrant zijn geldig t/m 16 april 2016 tenzij anders aangegeven en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Informatie


  •  Kosten € 90,00 (vanaf prijs) per persoon

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.