Fietsarrangement ‘Rondje Bergumermeer en De Leyen’

Liefhebbers van cultuurlandschappen halen hun hart op in de Noardlike Fryske Wâlden. Het is het meest kleinschalige nationale landschap van Nederland en staat bekend om het dichte netwerk van houtwallen, elzensingels en bomenrijen.

Het is een bijzonder coulisselandschap dat zich in het najaar op magische wijze opmaakt voor de winter. Vanwege de afwisseling leent het landschap zich perfect om te verkennen per (elektrische) fiets. De route gaat niet alleen langs fotogenieke meren, ook zijn onderweg diverse cultuurhistorische sporen terug te vinden. Zoals de pingo’s uit de ijstijd, authentieke zandpaden en zogenaamde plaggenhutten waar vroeger de allerarmsten woonden.

3-daags arrangement ‘Bergumermeer en De Leyen’ € 75,- p.p. is incl.

  • 2x overnachting in een kleinschalig, authentieke Bed & Breakfast
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 1x 3-gangen diner
  • fietsroute Bergumermeer en De Leyen
  • Welkomstpakket

Dit arrangement kan geboekt worden tot en met 13 maart 2016, met uitzondering van vakanties. 

Boek dit arrangement voor 75,- p.p. bij:

De horecagelegenheden waar je bij dit arrangement kunt eten:

Je kunt het arrangement boeken via de website van de gekozen accommodatie. De keuze van de horecagelegenheid kun je aan de accommodatie doorgeven, dan regelen zij de reservering.

Hetzelfde 3-daags fietsarrangement ‘Bergumermeer en De Leyen’ is voor € 100,00 p.p. te boeken bij:

De horecagelegenheden waar je bij dit arrangement kunt eten zijn:

Je kunt het arrangement boeken via de website van de gekozen accommodatie. De keuze van de horecagelegenheid kun je aan de accommodatie doorgeven, dan regelen zij de reservering.

De beursarrangementen die in de beurskrant en op deze website staan, zijn op basis van 2 personen en een 2-persoonskamer. Arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid. De genoemde prijzen zijn per persoon tenzij anders aangegeven in het arrangement. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting tenzij anders aangegeven. Alle arrangementen uit de beurskrant zijn geldig t/m 16 april 2016 tenzij anders aangegeven en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Informatie


  •  Kosten € 75,00 (vanaf prijs) per persoon

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.