Fietsarrangement ‘Zeven van de Elf’

Zeven van de Elf betekent Zeven van de Elf Friese steden. Dit arrangement is speciaal gemaakt voor mensen die van de boeiende Elfstedencultuur willen proeven, maar niet zo nodig alle elf stadjes op hun naam hoeven te hebben.

De 120 km lange Zeven van de Elf-route omvat heel Zuid West Friesland en is zowel landschappelijk als qua cultuur en historie zeer afwisselend. U start in een hotel in watersportstad Sneek en fietst vervolgens via de prachtige stad Sloten (het kleinste stadje ter wereld), Stavoren (‘t Vrouwtje), Hindeloopen (Elfsteden schaatsmuseum), Workum (Jopie Huisman), Bolsward (Sonnema en Us Heit), IJlst (werkende houtzaagmolen) terug naar uw begin adres in Sneek. Afstand per dag is ca. 45 km, 45 km en 35 km. U overnacht in comfort kamers. De Zeven van de Elf is een snoer van bezienswaardigheden en zeldzame natuur met zicht op “zee” (IJsselmeer) en de Friese meren. Elke kilometer is een verrassing, of een verademing. Want dat is het mooie van Zuid West Friesland: je kunt er ontzettend veel beleven, maar je kunt je ook laten omringen met absolute stilte en vergezichten. Tijdens de fietstocht attenderen wij u op de mooiste plekjes in het Friese landschap en de cultuur-historische bezienswaardigheden op de route.

4-daags fietsarrangement ‘Zeven van Elf’ € 345,- p.p. incl.

  • 3x overnachting, ontbijt en 3-gangen diner
  • Koffervervoer van logeeradres naar logeeradres
  • Pech onderweg service (vervangende huurfiets of vervoer van eigen fiets naar de fietsenmaker in de buurt van het reisdoel)
  • Route-informatiemap
  • Reserveringskosten en toeristenbelasting
  • Oorkonde
  • Gratis Friesland Vakantiepaspoort (uniek vijftalig informatieboekje over Friesland t.w.v. € 4,95)
  • Gratis Fries Voordeelpas t.w.v. € 25,- voor honderden euro’s korting op attracties en producten

Boek dit arrangement bij frieslandtravel.com en via 0561 – 615 364.

De beursarrangementen die in de beurskrant en op deze website staan, zijn op basis van 2 personen en een 2-persoonskamer. Arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid. De genoemde prijzen zijn per persoon tenzij anders aangegeven in het arrangement. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting tenzij anders aangegeven. Alle arrangementen uit de beurskrant zijn geldig t/m 16 april 2016 tenzij anders aangegeven en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.