Fietsen in Lauwersland, Noord-Oost Friesland

Weilanden, bos en water typeren het omliggende coulissenlandschap in Noord-Oost Friesland. Ontdek de regio per fiets, met het arrangement van het Farm-House.

Omdat deze omgeving ideaal voor fietstochten is, hebben wij een speciaal en inmiddels bijzonder populair weekendarrangement voor jou bedacht: Fietsen in Lauwersland.
•2 overnachtingen met douche, toilet en tv op de kamer
•2 x uitgebreid ontbijtbuffet
•1 Fries buffet als avondmaaltijd
•Uitgebreide fietsroutekaart met fietsplan van de omgeving
•Stalling en gratis fiets- oplaadpunt voor electrische fietsen

Het Farm-House is gelegen in het Nationaal Landschap “De Friese Wouden”

Let op: Mocht je niet beschikken over een goede eigen fiets, dan weten wij een uitstekend adres waar men concurrerend gewone en elektrische fietsen verhuurt.
Dit arrangement kun je boeken voor slechts € 91,- per persoon!
Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0511 445 099 of e-mailen naar info@farm-house.nl. Wil je langer blijven, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij heten je graag bij ons welkom!


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.