Fietsweekend incl. comfortabele ELEKTRISCHE fiets

Reken af met tegenwind, bij de helling op zwoegen en geniet van het ondersteunende gemak van uw elektrische fiets die is inbegrepen.

Geniet van het ondersteunende gemak van uw accu.
* Weekend FIETS-arrangement ‘Comfort’
* Twee dagen een e-bike
* Twee overnachtingen in een kamer met privé douche en toilet
* Twee uitgebreide ontbijtbuffetten
* Verblijf vrijdag vanaf 12.00 uur tot zondag 12.00 uur.
* Uitgebreide fietsroutekaart met fietsplan voor de omgeving
* Stalling en gratis oplaadpunt
* Inclusief verblijf, elektrische fiets en fietskaart € 98.- per pers.

U geniet van het Nationale landschap, ‘De Friese Wouden’, de historische omgeving met een oud agrarisch landschap, bos en veel water zijn kenmerken van het unieke omliggende coulissen-landschap. Er is een uitgebreid genummerd fietsnetwerk ingericht, daarom hebben wij een bijzonder populair weekend-arrangement voor u verzorgd.

Weekend arrangement met eigen fietsen € 59.- p.pers.  Wilt u een ‘gewone’ fiets: Dan wordt de arrangementsprijs € 78.- p.pers. Wilt u langer blijven, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Belt u vooral voor de korting.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.