Flyboarden

Flyboarden is prachtig. Zowel om te zien als om zelf te ervaren. Het ziet er wellicht moeilijk uit maar dat valt erg mee. De basistechniek heb je na 5 minuten al onder de knie.

Deze clinic van H2Oevents begint op de locatie van Stayokay in Heeg. In het gezellige Stayokay Café ontvangen wij jullie met koffie & Friese oranjekoek.

Hierna krijgen jullie van de instructeur een korte uitleg over het Flyboarden en daarna gaan jullie het zelf ervaren! Tijdens de clinic heb je ca. 15 minuten het Flyboard onder je voeten!

De deelnemers die op hun beurt wachten kunnen vanaf het terras de verrichtingen volgen en consumpties bestellen op het terras. Na afloop is er gelegenheid om te douchen!


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.