Friesland ‘Fietsen en Meer’

Verken op de fiets dé watersportplaatsen van Friesland. Lemmer en Sneek en de highlights. Je overnacht op twee unieke locaties aan het water. De Vakantieboerderij Broeresloot aan de rand van Sneek en het Sporthotel Iselmar in Lemmer.

Het arrangement

  • 1 Overnachting met Ontbijt in Sneek bij de Vakantieboerderij Broeresloot
  • 1 Entreekaartje Scheepvaartmuseum Sneek + kopje koffie
  • 2 Dagen E-Bike huren in Sneek of Lemmer
  • Heerlijk gevulde picknickmand mee voor onder weg
  • 1 Overnachting inclusief ontbijt bij Sporthotel Iselmar
  • 1 x 3 gangen diner bij Sporthotel Iselmar (excl. Dranken)
  • 1 x Entreekaartje Woudagemaal inclusief rondleiding

Maak kennis met dé watersportplaatsen van Friesland. Lemmer en Sneek en de highlights Het Scheepvaartmuseum in Sneek en het bekende Woudagemaal in Lemmer. Je overnacht op 2 unieke locaties aan het water. De Vakantieboerderij Broeresloot aan de rand van Sneek aan doorgaand vaarwater. U verblijft in een sfeervolle, ruime Studio, deze beschikt over een eigen compleet ingerichte keuken met vaatwasser en oven, 2 comfortabele boxspring bedden, een slaapbank voor twee, woonkamer met flat screen tv en een eigen badkamer. De Studio’s bevinden zich in onze boerderij aan het water, de sfeervolle binten zijn veel aanwezig in deze kamers.

Sporthotel Iselmar in Lemmer. De kamers zijn ruim en luxueus ingericht. Zo beschikken ze over een badkamer met toilet, separate douchecabine en whirlpool, ruime kasten, kamersafe, televisie en telefoon. De standard rooms zijn inclusief het gebruik van fitness en zwembad, whirlpools, Turks stoombad & sauna.

Uiteraard mag het varen in Friesland niet ontbreken. Met een mooie route (Lemmer-Sneek) (Sneek-Lemmer) en duidelijke vaarinstructie ontdek je Friesland met een prachtige sloep met goede vaareigenschappen.

Aankomstdag kan Lemmer of Sneek zijn. Minimaal 2 personen.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.