Galerie Lauswolt Kunst en Culinair arrangement

Bij aankomst in het Hotel Restaurant Het Witte Huis wordt u in de Serre ontvangen met koffie en oranjekoek en uitzicht op de vijver. Verder bestaat het arrangement uit een 3-gangen à la carte diner, bij mooi weer is het mogelijk om buiten te dineren. De prijs van de overnachting incl. diner en een heerlijk ontbijt met diverse streekproducten is € 79,50 per persoon per nacht op basis van twee personen.

Verder kunt u een bezoek brengen aan Galerie Lauswolt tussen 10.00 en 12.00 uur of 13.30 en 17.00 uur en op afspraak. U wordt dan ontvangen door de galeriehouders Nanne en Hilde Ferbeek, die u alles kunnen vertellen over realistische, figuratieve en abstracte kunst van hedendaagse moderne gerenommeerde kunstenaars (maandags gesloten).


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.