Het Frysk cultureel arrangement

Het Frysk Cultureel Arrangement biedt je de gelegenheid om 3 prachtige musea in Friesland te bezoeken. Je uitvalsbasis is de sfeervolle B&B De Thuiskamer in Grou.

Het arrangement
•2x overnachting
•2x uitgebreid Fries ontbijt
•Toegang tot het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek
•Toegang tot het Fries Museum in Leeuwarden
•Toegang tot het museum “Hert fan Fryslan” in Grou

Het Frysk Cultureel Arrangement

Het Frysk Cultuur Arrangement biedt je de unieke kans een bezoek te brengen aan drie prachtige musea in Friesland, in combinatie met een heerlijk ontspannen verblijf in De Thuiskamer.
In samenwerking met het Fries Museum, Fries Scheepvaart Museum en het museum Hert van Fryslan geeft dit arrangement een prachtig beeld van de culturele mogelijkheden in en de historie over Friesland.

Onlangs is Leeuwarden verkozen tot Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Neem nu alvast een voorproefje op 2018. Ook speciaal voor de kinderen van 4-12 jaar zijn de musea fantastisch om te bezoeken met vele ‘interactieve’ activiteiten.

Prijs

De prijs voor dit arrangement is € 105,- p.p.
Deze arrangementprijs is per persoon en gebaseerd op een verblijf van twee personen (eenpersoonstoeslag € 75,00) en op basis van beschikbaarheid.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.