Hotel-Restaurant De Oorsprong

Verscholen in de bossen, op de overgang van de Friese wouden en het Gaasterland ligt temidden van de Friese meren de voormalig stoeterij ‘de Oorsprong’.

Het arrangement
2x overnachting, 2x ontbijt
2x 3-gangen arrangementsdiner
Voor 2 personen op een standard tweepersoonskamer
Voor 1 persoon op een éénpersoonskamer
Toeslag Boskamer € 15,00 per kamer per nacht
Verlenging mogelijk € 49,50 per persoon, per nacht
Verscholen in het landgoed ‘Vegelinbossen’ op de overgang van de Friese Wouden, het uitgestrekte merengebied en het glooiende Gaasterland ligt de voormalige stoeterij ‘de Oorsprong’.
Dit karakteristieke gebouw ademt de sfeer van lang vervlogen dagen waarin het Friese paardenras centraal stond. Nu is het in gebruik als hotel-restaurant-conferentiecentrum. Dit alles in de stijl van weleer maar gecombineerd met het comfort van eigentijdse voorzieningen. Door de prachtige ligging in het bos en nabij het watersportgebied, is ‘de Oorsprong’ een ideale gelegenheid om eens aan de dagelijkse drukte te ontsnappen, en te genieten van rust en natuur.

Met leuke dorpjes en stadjes als Joure, Langweer, Lemmer, Sneek, Sloten en Balk op nog geen kwartier afstand hoeft u zich in deze prachtige omgeving niet te vervelen. De rijke historie komt terug in de vele musea en bezienswaardigheden. Voor de actieve vakantieganger heeft ‘de Oorsprong’ diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar. Daarnaast is er een schitterende 18 holes golfbaan of een binnen- en buiten zwembad met golfslagbad op nog geen 5 km van ‘de Oorsprong’.
Het hotel beschikt over een uitstekend à la carte restaurant, een bar, een prachtige binnentuin en een gezellige lounge.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.