Kanoën en Table d’Hôte

Zin om eens lekker te kanoën? En vervolgens eten wat de pot schaft? Maak dan gebruik van onze Table 'd Hôte (aanschuiftafel).

Het arrangement

U arriveert om 14.00 uur en u start met een kanotocht door het Middelseegebied. Een prachtige route ligt voor u klaar. In de late middag keert u terug naar Kootje bij de Brug en serveren wij u:
Soep van de dag met stokbrood:

De actuele specialiteit, ons overheerlijk:
· Runderstoofpannetje
· Vlaamste Frites
· Rode Kool met appel Garnituur van Sla Saus Mayonaise Onder het genot van een glas wijn?
· Vervolgens krijgt u een coupe boerenijs ‘Dame Blanche’. Koffie na?

Het arrangement is vanaf 2 – 8 personen. Meer personen in overleg. Prijs € 24,50 (excl. drankjes maar inclusief dagdeel kanoën/bootje varen). (Wij bieden ook de mogelijkheid om met een klein gezelschap (tot ±12/14 personen) in een Whaly 435 door de grachten van Bolsward te varen. Wilt u niet zelf varen? Dan kan dit ook met de elektrische praam van Bolsward (met gids en kapitein). Bekijk hier onze drankenkaart. Arrangement op basis van beschikbaarheid.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.