Kunst in de cultuur!

De Friese Wouden zijn enorm veelzijdig! Ze staan niet alleen bekend om de vele wandelpaden, fietsroutes en natuur, maar ook om de grote hoeveelheid kunst en cultuur die Zuidoost Friesland rijk is. Combineer je verblijf in Friesland eens met een bezoek aan één van de vele musea in deze regio of ontwikkel uw eigen creativiteit met het arrangement ‘Creatief recreëren’.

Kamperen in De Friese Wouden

Je recreëert een weekend op een camping naar keuze in en om Noordwolde en geniet van het natuurlijk ritme van de regio. Tijdens dit verblijf neem je 4 dagdelen deel aan een schilderworkshop bij Atelier Grensweg in Oosterstreek. De techniek van het schilderen en het kijken naar de onderwerpen staan hierbij centraal. Je nuttigt tweemaal een lunch tijdens de workshops en sluit één dag af met een heerlijk diner in Restaurant De Dûker in Noordwolde.

Prijs
De prijs is € 157,50 per persoon (bij een minimale deelname van 6 personen).


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.