Lekker Zoet

Volg een workshop basis taartdecoratie in de lekkerste winkel van Leeuwarden!

Wat

  • Gezellige workshop
  • Maak een taart met een heerlijke vulling
  • Bekleed de taart strak met fondant
  • Decoreer de taart met platte decoraties

Workshop basis taartdecoratie

Tijdens de workshop gaan we een taart van 20 cm doorsnee vullen met heerlijke vruchtenvulling en boter crème. Daarna bekleden we de taart met fondant en decoreren we de taart met platte decoraties. Er wordt gebruik gemaakt van materialen die in de winkel verkrijgbaar zijn. De workshop duurt ongeveer 3 uur en vindt plaats in onze winkel in de Peperstraat 8 te Leeuwarden. De starttijd is 19:00 uur. Natuurlijk ontbreken een lekker kopje koffie en thee niet! Na de workshop ga jij naar huis met een supermooie zelfgemaakte taart! Opgeven voor een workshop kan via de e-mail of in de winkel. Er kunnen maximaal 8 personen per keer meedoen en vol=vol!

Je kunt alleen aanschuiven of samen met een aantal vriend(inn)en maar ook voor vrijgezellenfeestjes of voor teambuildingsactiviteiten organiseren wij workshops. De workshop kan onder bepaalde voorwaarden ook op locatie worden gegeven. Heb je hier interesse voor? Kom langs in de winkel of vul ons contactformulier op onze website in.

Lekker Zoet

Leeuwarden is sinds begin december een heerlijke winkel rijker! En niet zomaar een winkel. Bij LekkerZoet kun je terecht voor onder andere macarons, chocolade, bakproducten en cadeau artikelen. Ook verkopen we speciale producten voor mensen met een lactose- en/of glutenallergie en diabetespatiënten. Zodra je de winkel binnenloopt, of eigenlijk al wanneer je in de etalage kijkt, ben je verkocht. De verse producten bestel je per stuk aan de balie. Alle producten die je koopt worden in een mooie verpakking meegegeven. LekkerZoet is het walhalla voor alle zoetekauwen en chocoladeverslaafden. LekkerZoet is er voor jouw verwenmoment! De combinatie van zoetwaren, bakproducten en cadeau artikelen geeft een winkelconcept wat totaal nieuw is in Nederland. De winkel heeft een strakke, luxe maar gezellige uitstraling. Bij LekkerZoet kan ook altijd geproefd worden, op deze manier wordt er beleefd wat er gekocht wordt. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Bij LekkerZoet is van alles mogelijk. Kom eens bij ons langs, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Er zijn allerlei combinaties mogelijk doordat het assortiment zo uitgebreid is.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.