Mountainbike kinderfeestje

Een vet stoer en geweldig kinderfeestje! Je mag lekker smerig worden, want vandaag gaan we crossen door de bossen.

Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen eerst even lekker wat drinken en een lekker cakeje eten. Daarna gaan we snel beginnen met beetje oefenen en jumpen zodat iedereen een beetje gewend is aan zijn mountainbike. Als we allemaal lekker opgewarmd zijn gaan we lekker de bossen in en op de echte mountainbike routes de bulten op en af.
Je vader en of moeder opa of oma mogen ook mee! Na afloop kun je zelfs nog met z’n allen pannenkoeken of patat blijven eten met onbeperkt ranja op de tafel!

Kom jij ook het stoerste verjaardagsfeestje bij ons vieren?

Het kinderfeestje bestaat uit
Ontvangst met lekkers
Kids Clinic
Mountainbike met helm
Gevulde bidon (deze mag je houden)
Gids en instructeur
Toertocht door het Drents-Friese Wold
De jarige doet gratis mee! Als je nog maximaal 6 vriendjes of vriendinnetjes mee neemt, dan zijn de kosten in totaal €129,95- per feestje. (Extra vriendje of vriendinnetje mee nemen kost € 14,95 p/p incl. fiets)

Een feestje inclusief pannenkoeken of patat eten kost €174,95 per feestje. (Extra vriendje of vriendinnetje kost dan € 19,95 p/p incl. fiets)


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.