Ontdekkingstocht Schiermonnikoog

Na deze dag vol proeverijen en ludieke ontdekkingen, ken je Schier op je duimpje!

Het arrangement

  • Programma
  • Materialen
  • Begeleiding
  • Organisatie
  • Champagne

Met de boot
Schiermonnikoog is voor een dagprogramma prima te bereiken; alleen de bootreis brengt je al in een vakantiesfeer en na ca. 35 minuten sta je in en op een andere wereld.

Ontdekkingstocht
De groep wordt verdeeld in teams en gaat strijden om de Magnum champagne en de eeuwige roem. Deze ontdekkingstocht speelt zich af op het strand, in het bos en nabij het dorp. Elk team krijgt een routeboek mee. Te voet en te fiets moet men de weg zien te vinden. Samenwerking is hierbij onontbeerlijk!

Proef, hoor, bekijk en ontdek het eiland
Ludieke opdrachten en onderdelen maken deze “Ontdekkingstocht” tot een onvergetelijke ervaring. Een picknick aan zee of een andere unieke lokatie en een uitgebreide barbecue zorgen voor een compleet dagprogramma.
Na de activiteiten is het tijd voor de bekendmaking van het winnende team!


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.