Ontspannen weekend of midweek op het water in een luxe DrachtsterSloep Cabin

Ontspan 4 of 5 dagen op het water in een luxe DrachtsterSloep Cabin. Vaar en overnacht op een compleet ingerichte sloep, van alle gemakken voorzien. Verken het prachtige Friese merengebied en Nationaalpark de “Alde Feanen”. U kunt overal aanleggen en genieten van het water en de prachtige natuur. Boek nu alvast een heerlijke mini-vaarvakantie voor aankomend vaarseizoen

Inclusief

  • 3 of 4 overnachtingen aan boord van een DrachtsterSloep Cabin
  • Vaarinstructies
  • Vaarkaarten
  • Wateralmanak
  • Gratis parkeergelegenheid

Exclusief

  • Schoonmaakkosten € 35,- per boeking (ter plaatse te betalen)
  • Borg € 350,- per boeking (ter plaatse te betalen)
  • Diesel/gasverbruik € 45,- (ter plaatse te betalen)

Data en prijzen

Een midweek is van maandag 13.00 tot vrijdag 10.00 uur. Een weekend is van vrijdag 15.00 tot zondag 17.00 of maandag 09.00 uur.

U betaalt € 269,- per midweek voor de DrachtsterSloep Cabin.
U betaalt € 299,- per weekend voor de DrachtsterSloep Cabin.

 

Jachtverhuur De Drait

Bootverhuur De Drait is centraal gelegen tussen de steden: Groningen-Heerenveen-Leeuwarden-Zwolle. Op de plek waar vroeger Skûtsjes gebouwd werden is nu een moderne haven. Binnen een uur varen bent u in Nationaalpark de “Alde Feanen”. De vaarroutes leiden u door het prachtige Friese merengebied. U kunt overal aanleggen aan de gratis aanlegsteigers in de natuur of voor anker gaan om te vissen of zwemmen.

Een bezoek aan de Elfsteden en shoppen in de gezellige winkelstraten of musea bezoeken is mogelijk. Het varen op een DrachtsterSloep Cabin is de ultieme ervaring om te relaxen en genieten op het water.

 

Uw luxe DrachtsterSloep Cabin

De Drachtster Sloep Cabin (7.50 m) is een compacte, maar volwaardige motorboot met knusse zithoek welke om te bouwen is tot een 2 persoonsbed. De sloep heeft in de kajuit een kleine keuken met 2 pits kooktoestel en afgesloten wc. De kuip is voorzien van royale zitplaatsen, stuurstand, bank en koelkast.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.