Oude Herbergh Sloep arrangement voor twee personen

Arrangement prijs per persoon vanaf € 285,- Een weekend varen met een Maril 625 Sloep en logeren in een comfortabel tweepersoons appartement in de Oude Herbergh. Vaarroutes en waterkaarten mee aan boord. Inclusief opgemaakte bedden en handdoeken. Op één van de avonden genieten van een drie gangen diner in Restaurant “de Gouden Leeuw ” in Terherne.

Arrangement prijs per persoon vanaf € 285,- Een weekend varen met een Maril 625 Sloep en logeren in een comfortabel tweepersoons appartement in de Oude Herbergh. Vaarroutes en waterkaarten mee aan boord.  Inclusief opgemaakte bedden en handdoeken. Op één van de avonden genieten van een drie gangen diner in Restaurant “de Gouden Leeuw ” in Terherne.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.