Pitch & Putt Golf

Pitch&Putt Golf in Koudum is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18 holes golfbaan is op elk niveau spannend en uitdagend.

Door de “kleine” afstanden, tussen 30 en 90 meter, is het spel geschikt voor iedereen. Pitch&Putt is geschikt voor mensen die nog nooit golf hebben gespeeld (geen GVB), maar ook voor gevorderde golfers (oefenen korte spel).

Uniek en uitdagend

De 18 holes Pitch&Putt Golfbaan in Koudum ligt centraal in het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland en elke hole is uniek. Met lengteverschillen en hindernissen als vijvers, bomen en zandbunkers is elke hole even uitdagend om te spelen. U raakt meteen verslingerd aan dit mooie spel!

Zeer geschikt voor groepsuitjes

De horecafaciliteit, “het clubhuis” van de Pitch&Putt Golfbaan in Koudum is ondergebracht in een traditionele Friese kop-hals-romp boerderij. Hiermee is Pitch&Putt Golf Koudum een uitstekende locatie voor groepsuitjes en voldoet het volledig aan de eisen om bedrijfs- en familiegroepen goed te kunnen bedienen. De twee comfortabele vergaderruimtes in combinatie met de sportieve ontspanning naast de deur maken elke vergadering tot een succes.

Complete dagarrangementen

Pitch&Putt Golf is een gezellig uitje. Door de “kleine” afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Wij bieden complete dagarrangementen in combinatie met onder andere solexrijden, boogschieten, vergaderen; kortom wat u maar wil. Ons nieuwste activiteit is Moonlight golf.

Moonlight Golf

Verras uw vrienden of collega’s met een unieke belevenis: Pitch & Putt Golf in het Donker! Op iedere hole zijn de afslagplaatsen en cups verlicht en u speelt met lichtgevende golfballen. Pitch&Putt “Moonlight” Golf is nieuw, avontuurlijk, hilarisch en onvergetelijk! Uiteraard ook voor deze variant op Pitch&Putt geldt: geen GVB nodig dus ook super leuk voor niet-golfers.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.