Rondje Dokkum Alde Feanen

Het noorden van Fryslân vanaf het water verkennen? Dat kan met dit arrangement! U vertrekt vanuit Eernewoude met onze comfortabele Maril 570 sloep voor een prachtige tocht over het Burgumermeer via Zwaagwesteinde naar Dokkum – de meest noordelijke stad van de elf Friese steden.

Midden in het oude centrum meert u aan bij Hotel De Posthoorn, waar u wordt verwelkomd met een lekker drankje op het terras. Vanuit het hotel verkent u Dokkum. De oude binnenstad, omringt met het bolwerk (= oude vestingwal) ademt nog de sfeer van oude dagen. Een stadswandeling is een aanrader. Dokkum heeft meerdere gelegenheden om heerlijk te dineren, waarbij u uiteraard ook voor uw Hotel De Posthoorn kunt kiezen.

Na een verkwikkende nachtrust en een uitgebreid ontbijt vervolgt u op dag twee de route richting Leeuwarden. Onderweg doet u Bartlehiem aan. Na een tochtje door de grachten van Leeuwarden arriveert u aan het einde van de dag weer in Eernewoude en bent u een prachtige ervaring rijker!

Deze belevenis omvat:

  •  2 dagen sloep inclusief brandstof
  • overnachting in Hotel De Posthoorn inclusief ontbijt;
  • Benodigde waterkaarten

« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.