Schilderweekend in het Drents-Friese Wold

De Friese Wouden zijn enorm veelzijdig! Ze staan niet alleen bekend om de vele wandelpaden, fietsroutes en natuur, maar ook om de grote hoeveelheid kunst en cultuur die Zuidoost Friesland rijk is. Ontwikkel je eigen creativiteit tijdens een schilderweekend in het Drents-Friese Wold met arrangement ‘Atelier Grensweg’.

Heerlijk creatief weekend!

Je neemt vier dagdelen deel aan schilderworkshops bij Atelier Grensweg in de prachtige omgeving van Oosterstreek. De techniek van het schilderen en het kijken naar onderwerpen staan hierbij centraal. Van vrijdag- tot en met zondagmiddag verblijf je in het sfeervolle Bed & Breakfast ‘Atelier Grensweg’. Geniet van schilderworkshops op een unieke plek in Friesland aan de rand van het Drents-Friese Wold.

Prijs
Prijs € 180,00 per persoon (onder voorwaarde van 2 personen op de 2-persoonskamer)


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.