Schuitje Varen Theetje Drinken

Een ontzettend leuk arrangement. U begint met een heerlijke lunch, daarna lekker kanoën en als afsluiting nog theedrinken.

Het arrangement

U arriveert om 13.00 uur en start dit arrangement met een lunch die bestaat uit een heerlijke ‘Fryske Beantsje Sop’, een ´Sandwich Kootje’ met een kop thee/ koffie naar keuze. Vervolgens gaat u om 14.00 uur op weg met kano of roeiboot om heerlijk te genieten van landschap en natuur op en langs de Wymerts. U keert rond 16.00 uur terug naar Kootje bij de Brug waar warm appelgebak met een glas thee (koffie) voor u klaar staat. U mag ook kiezen voor een heerlijke coupe boerenijs met verse vruchten. Een fantastische middag! Prijs € 22,50 pp. (Voor grotere groepen kan de lunch worden gewijzigd in een lunchbuffet met: o.a. soep, warm stokbrood, beleg en garnituur).


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.