Skûtsje silen en Pitch & Putt Golf

Skutsje-silen met tussendoor Pitch & Putt Golf op een 9-holes baan.

We gaan een dag heerlijk zeilen op een echt Fries skutsje. Aan boord kun je heerlijk genieten van de omgeving, de natuur, het water en natuurlijk het zeilen!

Als je wilt mag je zoveel mogelijk zelf meehelpen en doen! We gaan zeilen op het meer ‘De Fluessen’ en het ‘Heegermeer’. Dat zijn mooie ruime meren waar we schitterend kunnen zeilen.

Aan boord is een toilet, kombuis en overdekt zitgedeelte aanwezig. Als bestemming zeilen we naar Koudum. Hier meren we aan bij een mooi restaurant aan het water en genieten we van een heerlijke uitgebreide lunch.

Daarna rijden we met een auto/busje in 3 minuten naar de schitterende Pitch & Putt baan te Koudum waar we op de 9 holes baan gaan spelen.

Na het circa 1 uur durende golfspel gaan we weer terug naar het skutsje.

Daarna vervolgen we de zeiltocht en komen we rond 17u aan in Heeg.

Optioneel staat hier bij een restaurant een uitgebreid barbecuebuffet of diner klaar.

Standaard opstappplaats is Heeg, op 20 minuten rijden van Sneek of Lemmer. Voor de andere opstapplaatsen geldt een toeslag.

Minimale groepsgrootte 10 personen.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.