Skutsjesilen arrangement Sneekermeer

Voor wie wil genieten van een oeroude traditie, een geweldig spektakel en “op het water zijn”, bieden wij een uniek arrangement. U kunt aanwezig zijn op de afsluitende dag van het skûtsjesilen 2016 op vrijdag 12 augustus. De datum waarop de overall winnaar bekend wordt. Veertien skûtsjes strijden om deze eer op het Sneekermeer. U vertrekt vanaf Langweer (12.00 uur) in een luxe sloep met schipper. Via een mooie route vaart u naar het Sneekermeer waar u van dichtbij de wedstrijd kunt volgen. Landgoed Lauswolt zorgt voor een uitgebreide picknicklunch aan boord, heerlijke hapjes en drankjes. Om ca. 17.30 uur bent u terug in Langweer.

Inhoud arrangement : (aankomst donderdag 11 augustus of vrijdag 12 augustus)
• Een overnachting
• Vervoer van Landgoed Lauswolt naar de opstapplaats van de sloep (v.v.)
• Vaartocht in een luxe sloep, met schipper
• Een luxe picknicklunch aan boord van de sloep
• Drankjes en hapjes aan boord
• Het uitgebreide Bilderberg à la carte ontbijt

De prijs van dit bijzondere arrangement, bedraagt € 165,00 p.p., op basis van twee personen in een comfortabele kamer. Dit arrangement is tevens te reserveren zonder overnachting. De prijs hiervan bedraagt € 115.00 per persoon.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.