Sloep- Fiets- Hotel arrangement

Op een unieke manier Friesland ontdekken! Je overnacht in één van onze luxe 2 persoonskamers. Overdag heb je de beschikking over een luxe sloep en kun je de omgeving verkennen.

Doordat Akkrum erg centraal in het Friese merengebied ligt, is het de perfecte uitvalsbasis voor een korte vakantie in Friesland zo zijn het Sneekermeer en ook het Pikmeer en de Wijde Ee bij Grou op slechts een half uur varen.

Het arrangement

Twee overnachtingen in een luxe hotelkamer (aan het water) inclusief ontbijt. Ontvangst met een heerlijke stukje Akkrumer sûkerbôle met een kopje koffie of thee. Je kunt één dag gebruik maken van een luxe sloep om de Friese wateren te verkennen.  Op één dag naar keuze kun je genieten van een heerlijk 3 gangen diner van de chef. Je hebt één dag de beschikking over prima fietsen, incl. routekaarten

De totale prijs voor twee personen van dit arrangement is € 410,00 (205,00 p.p.)
Met vier personen (2 kamers) is dit arrangement € 670,00 ( 167,50 p.p.)


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.