Sportive Biking arrangement ‘Acht landschappen’

5-daags sportive Biking arrangement inclusief sportieve fiets en overnachtingen op basis van halfpension (ontbijt + diner). Prijs per persoon: € 505,00.

Sportive Biking arrangement ‘Acht landschappen’ 2 + 2

Op schitterende sportfietsen genieten van Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland!

Dit 5-daagse half pension Sportive Biking arrangement is gemaakt voor sportieve fietsliefhebbers die van comfort, grote afwisseling en van natuur houden. Fietsers die wel eens wat anders willen dan die bekende toeristische route; zich graag laten verrassen.  

U maakt kennis met maar liefst acht totaal verschillende landschappen: 1. De bosrijke Friese Wouden en de Drentse heide en bossen (o.a. Nationaal Park Drents-Friese Wold); 2. Het Friese rivierenland (Linde, Tjonger, Scheene; 3. De moerassen en plassen rondom Wolvega, Ossenzijl en Giethoorn (Nationaal Park Weerribben-Wieden-Rottige Meente); 4. De Friese Meren; 5. De Friese Weiden; 6. Bosrijk, zachtglooiend Gaasterland met Sloten, kleinste stad ter wereld en één van de Friese Elfsteden (Nationaal Landschap Zuidwest-Friesland); 7. De Friese IJsselmeerkust en 8. de Noordoostpolder met de voormalige eilanden Schokland (UNESCO Werelderfgoed) en Urk.

Sensatie!
Landschappelijk gezien is het Vier Provinciën-land (Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland) een absolute sensatie! En die wordt nog groter door heel mooie trekking fietsen, MTB’s (Mountain Bikes), ATB’s (All Terrain Bikes) en cross- en racefietsen) die u gedurende vijf dagen ter beschikking worden gesteld. U ontvangt één testfiets per persoon. U kunt uiteraard onderweg wisselen van fiets om de verschillen te ervaren.

Vijf dagen fietsen, vier nachten in hotel
U verblijft in het kader van dit bijzondere hotelarrangement twee nachten in Holland Inn in Wolvega (Friese Wouden, Nationaal Park Weerribben-Wieden-Rottige Meente) en twee nachten in Iselmar in Lemmer (Friese Meren-IJsselmeer).

De tocht van het hotel in Wolvega naar Lemmer, op dag 3, maakt u ook op de sportfiets. Friesland Holland vervoert de reisbagage. Dag 5 fietst u weer van Lemmer naar Wolvega, via een andere route langs knusse dorpjes en door schitterende natuurgebieden. Ook nu weer vervoert Friesland Holland de koffers en tassen. Bovendien kunt u elke dag rekenen op Friesland Holland Assistance: snelle pechservice. Fiets stuk, lekke band? Direct een gelijkwaardige vervangende fiets van een topmerk.

Extra dik informatiepakket
Bij boeking ontvangt u een extra dik informatiepakket van alle landschappen en bezienswaardigheden, fietskaarten met knooppunten en routevoorstellen. Uw sportfietsvakantie begint thuis! De tourinformatie is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Friesland Holland: onafhankelijke fietsspecialist
Friesland Holland Travel is de reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, maar ook dé fietsvakantiespecialist van Nederland, onder andere bekend van Elfstedentochten op de fiets en als tester van vele topmerken sportieve toerfietsen (www.rentatopbike.nl) en e-bikes (www.ebiketesten.nl). Friesland Holland heeft een eigen verhuurbedrijf van uitsluitend luxe toerfietsen, ATB’s (All Terrain Bikes), MTB’s (Mountain Bikes), e-bikes, cross- en racefietsen, duo e-bikes (unieke vierwielige tweepersoons fietsen), vouwfietsen en bike-steppers.

Websites over de zeven landschappen
www.goudenfriesewouden.nl

www.wolveganoordwolde.nl

www.lemmerholland.nl

www.ijsselmeer.frl

www.gaasterlandtouristinformation.nl


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.