Swing-triken

Een nieuw idee voor een groepsuitje: de elektrische swingtrike. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van het Nationaal Park. Het hangen in de bochten en de snelheid waarmee de Swing zich voortbeweegt werkt verslavend. Via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont ziet u alle ins en outs van het Nationaal Park bij Earnewâld. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij waar u wordt getrakteerd op ambachtelijk gemaakt boerenijs. Aansluitend een diner rondom het zwaard.

Kortom een leuk idee voor een actief groepsuitje in de buurt van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Voor groepen vanaf 8 personen met een minimum leeftijd vanaf 16 jaar.

Programma swing-triken:

  1. Ontvangst met koffie of thee (onbeperkt) in het sfeervolle Sylkafee.
  2. Een tocht op de Swingtrike van 1,5 uur door Nationaal Park De Alde Feanen.
  3. Onderweg ambachtelijk gemaakt boerenijs.
  4. Gekoelde drankjes voor onderweg.
  5. Nazitten rondom de zwaardtafel en aansluitend een luxe barbecue met biologisch vlees (o.a. een entrecote).

€ 45,00 p.p.

Optioneel:

  • Wat lekkers bij de koffie
  • Tip: combinatie-arrangement van 1½ uur swing-triken en 1½ uur sloepvaren.

« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.