Vader-zoon weekend in de natuur

In Nationaal Park De Alde Feanen kun je samen met je vader/zoon een heus mannenweekend beleven. Kook je eten op een kampvuur, toon je krachten op de survivalbaan en test je zenuwen tijdens de spannende nachtvaartocht.

Van vrijdagavond tot zondagmiddag geniet je samen met je vader/zoon van het buitenleven zonder vrouwen!

Programma

Dit is globaal het programma:

Vrijdag:

Op vrijdagavond kom je aan op Natuurkampeerterrein de Reidplûm. Hier kun je je eigen tent opzetten. Als je deze niet hebt, staat er eentje voor je klaar! Zodra het schermerig begint te worden stappen we in de sloep en gaan we nachtvaren met Alde Feanen verhuur en bemiddeling. Bij terugkomst brandt het kampvuur en is het tijd voor sterke verhalen en muziek. Neem jij je gitaar/mondharmonica mee?

Zaterdag:

Zaterdagochtend gaan we samen ontbijten. We warmen het water voor de thee op via een open vuur en smeren alvast broodjes voor de lunch. Vervolgens bestaat de zaterdag uit diverse activiteiten. Ga jij per kano de natuur verkennen? Of toon jij je krachten op de survivalbaan van De Twirre? Ook kun je meedoen aan een uitdagende activiteitentocht van Outdoor Veldboom waarbij je kennis en uithoudingsvermogen op de proef wordt gesteld. Deze activiteiten kun je in groepsverband doen. Mocht je als vader en zoon liever samen op pad willen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Na een intensieve middag kom je terug op de camping en gaan we pizza bakken met hulp van Italiaans restaurant Porto Casa. Rondom het kampvuur genieten we na van een intensieve dag.

Zondag

Op zondag starten we de dag weer met een goed ontbijt. Na een nader te bepalen outdooractiviteit is het tijd om de tent weer af te breken, je tas in te pakken en afscheid te nemen. Het weekend zit erop!

Reserveren?

Dit weekend is uitermate geschikt voor vaders die graag wat ‘quality time’ met hun zoon willen doorbrengen. De ideale leeftijd voor de activiteiten is vanaf 8 jaar. Kosten zijn 110 euro per persoon met eigen tent. Heb je geen eigen tent dan kun je deze van ons huren, dan kost het weekend 125 euro per persoon. Hele weekend is inclusief, 2x ontbijt, 1x lunch en 1x avondmaaltijd. Koffie, thee, water, limonade is ook inclusief. Een biertje of frisje kan bij bar gekocht worden.

Aanmelden kan via info@outdoorveldboom.nl. Heb je vragen? Jurjen Veldboom beantwoordt ze graag via de mail!


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.