Deze herfstvakantie: Volop binnen- en buitenpret in Kameleondorp Terherne!

Lekker binnen! In de Kameleonboerderij is levensgroot het Kameleondorp Lenten nagebouwd. De pratende melkbussen vertellen je over het dorpsmysterie en leiden je door het hele dorp. Onderweg vind je aanwijzingen die helpen het mysterie op te lossen en wie weet win je een prijs!

Uitgespeurd? Dan kun je terecht op het grote overdekte Boerenspeelerf en film kijken in de bioscoop. Naast het speelerf bevindt zich ‘Ovenheerlijk’, waar je je eigen pizza kan maken. Drie minuten in de houtoven en smullen maar! Klaart het weer op, dan kun je ook altijd nog lekker buiten op het erf spelen. Hier vind je het waterspeeltoestel, boomhutten en meer.

Vaar rond met de Kameleon en de praam(bij regen is de rondvaart overdekt). Een inwoner van Lenten vertelt alles over het dorp, de omgeving en natuurlijk de films en de boeken. Tijdens het varen door de prachtige omgeving worden kinderen echte speurneuzen door veldwachter Zwart te helpen met het oplossen van een probleem.

Is het Avontureneiland dan niet open?

Ja zeker! De echte bikkels stappen op de veerdienst en varen naar het Avontureneiland van Gerben Zonderland. Er zijn spannende paden die je leiden over en langs het water, door de bomen en over de moerassen. Blijf jij schoon? Trek gekregen? Je kan zelf van alles bakken op het openvuur in de Opkikker(geen pin).

Tot 2 november alle weekenden en de herfstvakantie(noord en zuid) open van 10.00 tot 17.00.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.