Voordeelarrangement: E-bike testdagen 3 & 4 oktober 2015

Voordeelarrangement op 3 & 4 oktober. Huur verschillende e-bikes met een overnachting inclusief ontbijt en diner in Hotel Holland Inn te Wolvega. Prijs per persoon: € 95,00.

E-bike Testdagen Hotel Holland Inn Wolvega: 3 en 4 oktober 2015

Op de nieuwste e-bikes genieten van Friese Wouden, Weerribben en Giethoorn!

Dit voordelige 2-daagse half pension e-bike arrangement is gemaakt voor fietsliefhebbers die van plan zijn voor het eerst een elektrische fiets aan te schaffen én voor mensen die toe zijn aan een nieuwe e-bike, omdat hun oude te zwaar is en te weinig presteert.

De verschillen in e-bikes die momenteel op Nederlandse fietspaden rondrijden zijn groot geworden. Er zijn talrijke nieuwe technische ontwikkelingen die het “ebiken” nog leuker maken.

De nieuwste e-bikes zijn lichter, comfortabeler, veiliger en storingsarmer dan ooit. Dat maken monteurs van de onafhankelijke fietsvakantiespecialist Friesland Holland, een onderdeel van het Fries bureau voor toerisme, u duidelijk bij de aanvang van uw fietstochten, onder andere naar Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn en de gouden Friese Wouden.

Grote keuze
Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, beschikt over de nieuwste e-bikes van topmerken als Batavus, ALBA, Koga, Gazelle, Zemo, Trek en RIH. Elektrische fietsen met een middenmotor, een voorwielmotor of een achterwielmotor, accu’s onder de bagagedrager of op het frame, hydraulische remmen, schrijfremmen of conventionele remmen.

Batavus, één van de grootste e-bike producenten, heeft een zeer complete lijn testfietsen ter beschikking gesteld: de snelle Razer voor het woon-werkverheer, de Genova E-go voor dagelijks en recreatief gebruik, de Sparta-achtige Legato Easy, de sportief uitgerust Isola E-go met een Bosch middenmotor en de chiqueste Batavus-modellen, de Monaco E-go met een Bosch middenmotor en de Stream met een Yamaha middenmotor. Ook de sportieve cruiser Mont Blanc Easy van Batavus (vanaf € 2394,- zit in het testprogramma, samen met de directe concurrent KOGA E-De Luxe (vanaf € 3.129). Het prijsverschil is €735,-. In de strijd tussen de twee achterwielaandrijvers uit de Heerenveense Accell-stal (Batavus, Sparta en Koga) mengt zich nog een derde met een achterwielmotor en derailleur-versnelling: het Amerikaanse TREK met de T+-serie. Voor die geldt een vanafprijs van €2.549,-. Bieden de drie waar voor hun geld? Het oordeel is aan u, de testende toerist!

Van Gazelle komen de Orange C360 Hybrid F met een Panasonic aandrijfsysteem (voorwielmotor) en traploos schakelen door middel van een NuVinci-automaat uit Amerika en de Orange C7 Hybrid M met een middenmotor van het Duitse merk Impulse.

Er is ook een nieuwkomer, een uitdager: ALBA Bikes met de inmiddels fameuze ALBA Ciclone e-bike vol Shimano-techniek. Zelfs de middenmotor, de display en de accu zijn van het Japanse topmerk. Friesland Holland voert drie ‘tour editions’: de Sportive Edition, de Elfsteden Edition en de Brooks Edition.

Apartelingen zijn de RIH Omega uit Venlo, de Duitse lage instap volautomaat ZEMO (een fiets van €3.500,-).


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.