Wandelarrangement ‘Gaasterland, natuurlijk meer!’

Trek de wandelschoenen aan en ontdek de idyllische omgeving van Gaasterland. De Gaasterlandse bossen worden gekenmerkt door prachtige paden en statige lanen.

Het afwisselende landschap, de vele planten- en diersoorten en de frisse lucht maken het een zeer aantrekkelijk recreatiegebied. Kom genieten in Gaasterland!

3-daags wandelarrangement Gaasterland, natuurlijk meer! voor € 160,- p.p. bij Hotel Jans in Rijs, incl.

  • ontvangst met koffie en Friese oranjekoek
  • 1x diner
  • 2x overnachting in een ruime luxe tuinkamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • VVVinformatiepakket
  • Diverse wandelroutes en een wandelnetwerkkaart
  • E-bike voor 1 dag incl. route.

Boek dit arrangement via de website of info@gaasterlandpromotion.nl of info@vvvfriesemerengaasterland.nl. Bellen kan ook 0514-571777 of 0513-416030. Dit arrangement is geldig t/m september 2016.

De beursarrangementen die in de beurskrant en op deze website staan, zijn op basis van 2 personen en een 2-persoonskamer. Arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid. De genoemde prijzen zijn per persoon tenzij anders aangegeven in het arrangement. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting tenzij anders aangegeven. Alle arrangementen uit de beurskrant zijn geldig t/m 16 april 2016 tenzij anders aangegeven en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.