Wandelarrangement ‘Terpenland: bijzondere kerken, molens en staten’

Het terpenland; een prachtig pittoresk landschap dat voor een groot deel gesierd wordt door Friese terpdorpjes. Deze terpenroute is onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee.

Te voet komt u langs plekken waar eeuwenlang het water over de vlaktes stroomde. De bijzondere kerken, molens en staten maken de route van circa 20 kilometer in alle jaargetijden tot een ware belevenis. Het hoogtepunt van deze route is het beklimmen van de hoogste terp (9 meter) van Nederland: Hegebeintum!

3-daags wandelarrangement ‘Terpenland’ € 95,- p.p. incl.

  • 2x overnachting in een kleinschalig, authentieke Bed & Breakfast
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 1x 3-gangen diner
  • 1x wandelroute: terpenland en stadswandeling in Elfstedenstad Dokkum
  • welkomstpakket

Dit arrangement kan geboekt worden tot en met 13 maart 2016, met uitzondering van vakanties. 

Boek dit arrangement voor €95,- p.p. bij:

Hetzelfde 3-daags wandelarrangement Terpenland’ is voor € 125,- p.p. te boeken bij:

Je kunt het arrangement boeken via de website van de gekozen accommodatie. De keuze van de horecagelegenheid kun je aan de accommodatie doorgeven, dan regelen zij de reservering.

De horecagelegenheden waar je bij dit arrangement kunt eten:

De beursarrangementen die in de beurskrant en op deze website staan, zijn op basis van 2 personen en een 2-persoonskamer. Arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid. De genoemde prijzen zijn per persoon tenzij anders aangegeven in het arrangement. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting tenzij anders aangegeven. Alle arrangementen uit de beurskrant zijn geldig t/m 16 april 2016 tenzij anders aangegeven en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Informatie


  •  Kosten € 95,00 (vanaf prijs) per persoon

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.