Weststrand Schiermonnikoog

Vaartocht richting Schiermonnikoog. Dan gaan we van boord voor een gemakkelijke tocht van 1,5 uur over harde wadbodem naar het dorp. 2 uur verblijf op Schiermonnikoog en dan met de bus naar de veerdam waar ons schip klaarligt voor de terugtocht naar Lauwersoog. Erg geschikt voor een dagje uit met het gezin. Totaal ongeveer 8 uur.

Stichting Wadloopcentrum Pieterburen is de oudste wadlooporganisatie in Nederland. Zij organiseren gewone Wadlooptochten/oversteken bv. Naar Ameland, Rottumeroog, Schiermonnikoog en Simonszand en zwerftochten langs de kust in Friesland en Groningen.

Daarnaast hebben zij wadloopbelevingen.

Wadloopbelevingen zijn unieke arrangementen waarin het wadlopen o.a. wordt gecombineerd met een vaartocht, zeehonden kijken of een eilandbezoek. Bij deze arrangementen staat de BELEVING voorop. Minder inspanning, meer genieten en dus is de wadlooptocht ook gemakkelijker, geen slik of diepe geulen. Het zijn daarom bij uitstek  tochten voor het hele gezin. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen  mee.

Beleving: Weststrand Schiermonnikoog

Vaartocht richting Schiermonnikoog. Dan gaan we van boord voor een gemakkelijke tocht van 1,5 uur over harde wadbodem naar het  dorp. 2 uur verblijf op Schiermonnikoog en dan met de bus naar de veerdam waar ons schip klaarligt voor de terugtocht naar Lauwersoog. Erg geschikt voor een dagje uit met het gezin. Totaal ongeveer 8 uur.

Prijs € 30,– p.p. Gezinsaanbod (2 volwassenen+ 2 kind) € 95,-

Voor de data en tijden en inschrijven , kijk op www.wadlopen.com.


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.