Zeil arrangement

Zeilen met Hans; Stap aan boord op een mooie polyvalk in Earnewâld, De Veenhoop of een locatie naar keuze voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen zeilles.

Als gecertificeerd zeilinstructeur (CWO ZI-3) breng ik u graag de basis van het zeilen bij of verzorg ik een cursus om al eerder opgedane kennis op te frissen, dus zowel voor beginners als gevorderden. We zorgen voor een heerlijke picknick mand voor de lunch. Voor de avond hebben een tafel voor u in ons restaurant, waar u zelf van de kaart uw 3-gangenmenu mag samenstellen. Tevens overnacht u bij ons en verzorgen wij een heerlijk ontbijt. De kosten zijn € 145,00 per persoon incl. zeilen, lunch, diner, overnachting en ontbijt. Kijk ook opwww.zeilenmethans.nl


« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.