Zeilweekeind op de Waddenzee

Geniet van een heerlijke zeilreis vanuit Harlingen en ontdek de Waddeneilanden. Beleef water, wind en zon tijdens het zeilen op de Vertrouwen. Dit arrangement is bedoeld voor groepen van maximaal 18 personen, die een gezellig weekendje van de natuur willen genieten, maar ook voor speciale gelegenheden zoals feesten en partijen.

Het arrangement

  • Tijden: Inschepen vrijdag 20.00 uur in Harlingen. Zondag 17.00 uur weer terug in Harlingen
  • Accommodatie voor maximaal 18 personen
  • Zeilen naar een Waddeneiland of het IJsselmeer
  • Er zijn 2 gecertificeerde bemanningsleden aan boord, maar hulp bij het zeilen is altijd welkom
  • Volledig ingerichte keuken, moderne toiletten en een badkamer met douche is aanwezig

 

Zeilweekeind op de Waddenzee

Geniet van een heerlijke zeilreis vanuit Harlingen en ontdek de Waddeneilanden. Beleef water, wind en zon tijdens het zeilen op de Vertrouwen. Dit arrangement is bedoeld voor groepen van maximaal 18 personen, die een gezellig weekendje van de natuur willen genieten, maar ook voor speciale gelegenheden zoals feesten en partijen.

Je kunt inschepen op vrijdag avond 20.00 uur op de Vertrouwen die afgemeerd ligt in het mooie havenstadje Harlingen. Zaterdagochtend na het ontbijt vertrekken wij om naar een eiland in de Waddenzee of een gemoedelijk stadje aan het IJsselmeer te zeilen. Zaterdagmiddag of zondagochtend is er tijd om het eiland of het stadje te verkennen. Zondag zeilen wij weer richting Harlingen, waar we ca. 16.00 uur weer afmeren. Zeilend op de Waddenzee is de kans groot om zeehonden te spotten. Ze liggen vaak in grote groepen op droogvallende zandbanken te zonnen.

De route is afhankelijk van weer, wind, tij en vooral van Uw wensen. De nacht kan ook niet in een haven, maar droogvallend op een zandbank of voor anker op zee worden doorgebracht. Bijna alles is mogelijk!
Aan boord is een volledig uitgeruste keuken met koelkast, biertap, fornuis, grote pannen etc. Op aanvraag kan de catering ook door ons verzorgd worden. De ‘Vertrouwen’ is voorzien van ruime moderne toiletten en een badkamer met douche. Er zijn zes twee persoons hutten en een zes -persoonshut. Het schip is recentelijk verbouwd en biedt een sfeervolle accommodatie tot en met 18 personen. Voor meer informatie kijk ook op onze website: www.vertrouwen-harlingen.nl

Wij verheugen ons op je bezoek aan Boord!

  • De Prijs incl. havengeld, toeristenbelasting, brandstof, maar excl. Catering voor een weekeind in de zomer is €2290,00.
  • Andere huurperioden zijn mogelijk.
  • Individuelen programma op aanvraag.

« Bekijk alle locaties

Informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.