Bed and breakfast Friesland

Ontdek het volledige aanbod

Zoek jij een bed and breakfast in Friesland?


Wil jij graag overnachten, maar ben je nog op zoek naar een bed and breakfast? In Friesland vind je ontzettend veel leuke en mooie bed and breakfast mogelijkheden. Een bed and breakfast is betaalbaar, maar biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte overnachting. De bed and breakfasts worden daarnaast uitstekend beoordeeld. De meesten scoren hoger dan een 8,5!

Bekijk het aanbod voor overnachten

De provincie ontdekken vanuit een bed and breakfast

Je kunt in de provincie Friesland de rijke historie ontdekken en tegelijkertijd genieten van heel diverse, maar altijd prachtige natuur. De Waddeneilanden alleen al zijn een spektakel op zich! Op de Waddeneilanden vind je verschillende mogelijkheden voor een bed and breakfast, maar je kunt ook gewoon een dagje vanaf het vasteland naar één van de eilanden gaan. Liever een bed and breakfast in een bosrijk gebied? Boek dan een slaapplaats in bijvoorbeeld de Friese Wouden, waar je kunt genieten van een authentiek gebied tussen vier nationale parken in. De boomkruinen hier zijn prachtig en maakt de overnachting in een bed and breakfast erg bijzonder. Houd je vooral van watersport? Dan kun je je geluk op in Friesland. Vaak op steenworp afstand vind je mooie vaarroutes. Wil je weten waar alle schaatsers tijdens de Elfstedentochten langs zijn geschaatst? Boek dan een bed and breakfast in Friesland in of bij één van deze steden. Je kunt dan zelfs de Elfstedenroute afleggen per fiets. De tocht is maar liefst 230 kilometer lang. Wat er nog meer te ontdekken is? Onder andere de Friese taal, typisch Friese sporten en prachtige kunstroutes.

De voordelen van een bed and breakfast

De provincie Friesland echt goed leren kennen? Kom dan meerdere dagen en overnacht in een bed and breakfast Friesland. Twijfel je nog?

  • Bed and breakfasts in Friesland worden uitstekend beoordeeld!
  • Er zijn leuke evenementen, voor iedereen, het hele jaar door
  • Friesland is rijk aan historie en cultuur
  • Er is een grote verscheidenheid aan prachtige natuur!

Wil jij ontdekken wat de provincie Friesland je allemaal kan bieden? Boek een bed and breakfast in Friesland en geniet optimaal.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.