3 x overnachten in Friesland met een groot gezin (grootgezinoppad.nl)


Je wist het misschien nog niet, maar Friesland is ontzettend mooi! Het water, de bossen, het strand: de natuur is heerlijk en biedt vele mogelijkheden voor recreatie. Kinderen zullen zich er geweldig vermaken, en dat maakt Friesland tot een vakantieplek bij uitstek. Gewoon lekker binnen Nederland, met alle voordelen die daarbij horen: je spreekt de taal, je hoeft niet ver te rijden met alle kinderen in de auto, je kunt je boodschappen doen bij een bekende supermarkt en met een beetje geluk heb je ook nog zonnig weer.

3 x overnachten in Friesland met een groot gezin (grootgezinoppad.nl) - Friesland.nl

Overnachten

Dan moet je natuurlijk nog wel ergens kunnen slapen. Ik heb 3 accommodaties gevonden waar je terecht kunt met meer dan 3 kinderen (natuurlijk ook met minder). Het gaat van primitief, naar luxe, net wat je zelf het leukste vindt of wat het beste bij jouw gezin past.

Lees het volledige blog van grootgezinoppad.nl

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.