De Bruin wint fotoactie Loveletters Dokkum


Wilco de Bruin uit Damwâld kreeg woensdag als trotse winnaar het verrassingspakket van Stadscafé Artisante overhandigd. Tijdens de Admiraliteitsdagen maakte de Bruin de leukste foto van zijn dochters bij de ‘loveletters'.

De Bruin wint fotoactie Loveletters Dokkum - Friesland.nl

Beide meiden waren in de letter ‘N’ gekropen en dit creatieve beeld kwam tijdens de loting als winnaar uit de bus. De prijs werd door voorzitter van de Admiraliteitsdagen, Jan Michiel van der Gang, uitgereikt.

Merk Fryslân zette deze actie op in samenwerking met Stichting RegioMarketing Toerisme en de Admiraliteitsdagen. Het doel was om het publiek aan te moedigen een foto te maken en zo ‘de liefde voor Friesland te delen’ op social media met de hashtag #lovefryslan. De ‘loveletters’ zullen de komende tijd in Drachten en Appelscha te bewonderen zijn.

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.