Eerste Instawalk in Leeuwarden een groot succes!


Op vrijdag 30 oktober vond de eerste Instawalk in Leeuwarden plaats. In samenwerking met Henk Leutscher van A Guide To Leeuwarden maakte een enthousiaste groep deelnemers een wandeltocht door Leeuwarden.

Eerste Instawalk in Leeuwarden een groot succes! - Friesland.nl

De deelnemers genoten van het mooie Leeuwarden en de bekende gebouwen en kunstwerken. Zo bezocht de groep onder andere de Oldehove. Tijdens de Instawalk liep fotograaf Jaap Ruurd Feitsma mee om de deelnemers tips te geven over het maken van foto’s. De deelnemers plaatsten hun prachtige plaatjes op Instagram via #Instawalk058. Op de website van Culturele Hoofdstad 2018 staat een leuk artikel over de eerste Instawalk in Leeuwarden. Ben je benieuwd naar de gemaakte foto’s?

Bekijk de #Instawalk058 foto’s

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.