De Friese Food Tour – Leeuwarden (kriskookt.be)


Ga op culinaire ontdekkingsreis door Leeuwarden! Via deze stadswandeling kom je langs allerlei culinaire hotspots in Leeuwarden. Ontdek verborgen adresjes en proef Friese specialiteiten zoals het Friese dûmke, Boomsma Beerenburger, sûkerbôle en tsiis. Onderweg geniet je ook van de mooie cultuurhistorische schatten die Leeuwarden rijk is.

De Friese Food Tour – Leeuwarden (kriskookt.be) - Friesland.nl

Fryske specialiteiten staan centraal

De Friese hoofdstad is trots op zijn authentieke lekkernijen. Zo neemt deze Friese Food Tour van WEareGRUTSK u mee door de hele binnenstad van Leeuwarden, van de Kleine Kerkstraat tot de Oosterstraat en de Blokhuispoort. Een leuke manier om culinair Leeuwarden op deze manier te leren kennen.

WEareGRUTSK, We zijn trots,

WEareGRUTSK maakt bezoekers van Leeuwarden graag wegwijs in de stad, door middel van thematische wandelarrangementen en belevingen in Leeuwarden op maat. Zoals de Friese Food Tour. Bij deze willen we dan ook graag WEareGRUTSK en Friesland bedanken om ons via deze route Leeuwarden te laten ontdekken

Lees het volledige artikel

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.